Rotondes vrolijker met bloembollen

Geplaatst op: 19-08-2014

Rotondes vrolijker met bloembollen

Het aantal rotondes groeit enorm omdat een rotonde veiliger is dan een kruispunt. Maar veiliger hoeft niet saaier te zijn. Met het groeiende aantal rotondes ontstaan ook steeds meer grauwe, betegelde oppervlakten waar het verkeer tegenaan moet kijken. Dat kan vrolijker, met bloembollen!

 

Opfleuren

Bloembollen kunnen rotondes enorm opfleuren. Dat doen ze door hun uitbundige kleuren en verschillende vormen en maten. Zo geven hyacinten een andere sfeer dan bijvoorbeeld tulpen of narcissen. Doordat bloembollen op verschillende momenten bloeien kan er maandenlang van de bloembollenbeplanting genoten worden.

 

Eyecatcher

Het leuke van rotondes is dat er echt iets bijzonders van gemaakt kan worden. Het is namelijk een echte eyecatcher die in het middelpunt van de belangstelling staat. Iedereen die over de rotonde rijdt kan van de mooie beplanting genieten. Het geeft een warm welkom bij het binnenrijden van een stad of dorp. De grote keus in bloembollen maakt het mogelijk om altijd een goede sfeer te creëren die past bij de bedoelde locatie. Voor een strak ontwerp is het werken met kleurvlakken bijvoorbeeld een goede toepassing. Voor een wat meer landelijk effect is de keus voor een mix van bloembollen over de gehele oppervlakte heel geschikt.

 

Bloembollen kleuren alles! is een campagne van iBulb.