Nieuwe catalogus en website

Geplaatst op: 21-08-2008

Nieuwe catalogus voorjaar 2009 en geheel vernieuwde website voor C.S. Weijers & Zonen B.V.

 

Vrijdag ontvangen de vaste klanten van C.S. Weijers & Zonen B.V. de nieuwe catalogus voorjaar 2009. Weijers heeft op velerlei verzoek besloten de bewuste catalogus eerder aan haar klanten te verstrekken dan voorheen gebruikelijk. Hierdoor worden haar klanten vroegtijdig geïnformeerd over het aan te bieden sortiment en het huidige prijspeil.

 

De catalogus is aanzienlijk in aantal pagina’s toegenomen. Naast het reeds door deze specialist aangeboden omvangrijke sortiment, heeft er een uitbreiding in Gladiolus en Hollandse Iris plaats gevonden. Hierdoor zijn twee belangrijke product groepen aan het sortiment toegevoegd. Het sortiment Gladiolus bestaat uit de soorten colvillei, nanus, primulinus, ramosus en tubergenii. Het sortiment Iris bestaat uit fijnbollige, grofbollige en Beauty Iris.

 

Inmiddels is de geheel vernieuwde website actief. De door Lined ontwikkelde website, is gebruiksvriendelijk en voorziet de bezoeker van relevante bedrijfsinformatie. Ook is op de site een bedrijfsfilm te zien. Tevens zal er periodiek productnieuws verschijnen.

 

C.S. Weijers & Zonen B.V. streeft naar een voor haar klanten zo optimaal mogelijke dienstverlening. Om het aanvragen van prijzen of het bestellen van bollen zo gemakkelijk mogelijk te maken heeft Weijers een zeer gebruiksvriendelijk offerte systeem laten ontwikkelen. De aanvragen die via de website ontvangen worden, worden met voorrang behandeld, wat resulteert in een nog snellere offerte en/of levering.