Dienstverlening op maat

C.S. Weijers & Zonen B.V. heeft kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel staan. Dit komt al jaren tot uiting in het leveren van alle mogelijke getallen. Om deze dienstverlening op peil te houden zijn wij genoodzaakt de levering van standaardeenheden* in te voeren.
Betekent dit dat er buiten de standaardeenheden niet gekocht kan worden? Nee, alle getallen kunnen nog geleverd worden. We brengen echter voor getallen buiten de standaardeenheden een "teltoeslag" in rekening. Deze toeslag bedraagt 2.50 euro per artikel. Wel wordt vanaf 1 juli a.s. het verpakkingsmateriaal** niet meer in rekening gebracht.

Middels deze maatregel denken wij ons service niveau te kunnen behouden en vermoedelijk te verhogen. We hanteren hierbij het principe "dienstverlening op maat".

*  De standaardeenheden zijn veelal een veelvoud van 250 of volle gaasbakken.
** Onder verpakkingsmaterialen wordt verstaan: netlons, papieren zakken.

Kant en klaar afleveren

Uit gesprekken met onze klanten is gebleken dat er behoefte bestaat aan het leveren van voorverpakte eenheden. Wij hebben ingespeeld op deze behoefte en hebben inmiddels de beschikking over moderne inpak-faciliteiten. Hierdoor zijn wij in staat elk getal voorverpakt te leveren. Tevens bieden wij aan onze klanten de mogelijkheid om de orders "exportklaar te bestellen". Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

Snelle levering

Tegenwoordig is daghandel, door het wegvallen van veilingen, nog belangrijker dan voorheen. Door het gebruik van (voorverpakte) standaardeenheden en een efficient logistiek systeem, zijn wij instaat onze producten binnen een zo kort mogelijke tijd bij onze klanten af te leveren en een antwoord te geven op het wegvallen van de veilingen.

Wij zullen blijven streven naar een optimale dienstverlening waar de klant centraal staat. Heeft u suggesties of vragen, laat het ons weten.